19 Haziran 2015 Cuma

Shatter Me Serisi TV Dizisi Oluyor!



SHATTER ME SERİSİ TV DİZİSİ OLUYOR!!!

Eveet, yanlış duymadınız. Bir süre sonra Warner, Juliette ve Adam evlerimize konuk olabilecekler. Kitapları okurken yaşadığımız o heyecanı yeni bölümleri, yeni sezonları beklerken tekrar yaşayabileceğiz.

Bundan önce Shatter Me'nin film olma olasılığı çok konuşuluyordu fakat ben bu serinin film olmasını hiç istemedim. Ölümcül Oyuncaklar, Percy Jackson ve daha niceleri gibi korkunç uyarlamalardan sonra böyle bir ihtimalin benim biricik favori serimin başına gelmesi fikri beni çok korkutuyordu.



Ve bir kaç gün önce Tahereh tarafından Shatter Me ile ilgili yeni haberler geleceği duyurulunca herkes gibi benim de aklına ilk önce film olma olasılığı gelmişti. Bu yüzden film değil de dizi olacağını duyunca baya sevindim.

Dizinin kötü bir uyarlama olma ihtimali yok mu? Kesinlikle var, ve bunu düşünmek dahi tüylerimi diken diken ediyor. Ama bunun şöyle iyi bir tarafı var: Tahereh danışman yapımcı olarak bizzat kendisi de işin içinde olacak. Bunu duyunca içim biraz daha rahatladı.

En büyük endişelerimden biri oyuncu seçimi. Özellikle Warner için olan oyuncu seçimi. Aslında seçim de demeyelim, çünkü benim için Warner olabilecek tek bir kişi var: Hunter Parrish. Seriyi okumadan önce kendisini tanımıyordum, fakat seriyi okuduktan sonra onu görünce farkında olmadan onu Warner olarak hayal ettiğimi anladım. Adam hayalimdeki Warner'a %90 oranla benziyor! Baksanıza şu resme, bu adam Warner olmazsa kim olabilir? Çok para teklif ederek mi getirecekler, yoksa tehdit mi edecekler bilmiyorum ama bu adamı o sete getirecekler!!! Yani şey, yalvarıyorum, rica ediyorum getirin lütfen. Ondan başkası Warner olamaz.


Bir de Juliette var ki, bu kız için kimseyi uygun bulamıyorum çünkü kafamdaki resminden bile çok emin değilim. Kısa boylu, zayıf ve kahverengi saçları beline kadar uzun herhangi biri olabilir. Açıkçası, Adam da o kadar önemli değil benim için. :D Yeter ki Warner için yukarıdaki sevimli şeyi ayarlasınlar, Juliette içinde bahsettiğim özelliklerdeki birini. :D Bir de üzerilerine fındıklı çikolata sosu oluyor mu? Olmuyor mu? Peki o zaman.

Oyuncu seçimi ve diğer detaylar belli oldukça ve benim de zamanım oldukça sizleri burada haberdar etmeyi umuyorum. Sevineceksek beraber, üzülecekse de beraber üzülürüz. Tüm endişelerime rağmen içimde uçuşan kelebeklere de engel olamıyorum işte! Eğer başarılı olursa ortaya harika bir dizi çıkacak çünkü. Umarım, umarım başarılı olur!

***SPOILER***

Dizinin ilk bölümlerinde Adam & Juliette hayranlarına bakıp bakıp gülmemek zor olacak.

2 yorum:

  1. Gülmemek zor olacak aynen, ve seninle aynı düşünceleri paylaştığımı söylemekten hiç çekinmiyorum, Hunter Parrish Warner olmazsa olmaz, diğerleri için problem yok, sadece Hunter...

    YanıtlaSil
  2. Peki kesin mi? Bir tarih var mı?

    YanıtlaSil