23 Şubat 2014 Pazar

Kitap Haberi: The Last Hours Serisi – Cassandra Clare


Gölge Avcıları türünü ortaya çıkaran, serileri ile bestseller listelerini alt üst eden, benim ne yazsa okurum diyecek kadar bayıldığım yazar Cassandra Clare hayranlarına çok güzel bir haberim var! Yazar yeni bir seri ile okurlarının karşısına çıkacağını doğruladı! The Last Hours.

The Last Hours, Cehennem Makineleri serisinin ana karakterlerinden Will ve Tessa’nın çocukları James ve Lucie Herondale’i, Charlotte ve Henry’nin çocuklarını, Tatiana Blackthorn’un çocuklarını, Lightwood çocuklarını, Cordelia Carstairs’i ve daha bir çoğunu konu alıyor. Hikaye Victoria devrinin bitip, Edward devrinin başladığı, 1903’ler İngiltere’sinde geçecek. “Güzel kıyafetler, harika tarih ve yazmak için heyecanlandığım bir çok şey daha!” diyerek bu seriyi yazmak için olan heyecanını belli etmiş Cassandra blogunda.


Seri bir üçleme olacak ve kitapların isimleri sırasıyla; Chain of Thorns, Chain of Golf ve Chain of Iron.
Bunlar seriye olan heyecanımızı arttırıp bizi sabırsız kılarken, Cassandra yine bizi uzun süreler bekletecek.  Maalesef ilk kitabın çıkış tarihi 2017. Yani bundan 3 yıl sonrası! Buradan bakılınca, bekleyeceğimiz süre epey uzun gözüküyor…

Cehennem Makineleri serinin son kitabı Mekanik Melek’i okurken (kitabı daha birkaç saat önce bitirdim ve birkaç güne dolu dolu bir yorumla geleceğim), karakterlere bu kadar bağlandıktan sonra nasıl veda edeceğimi kara kara düşünürken, daha kitabın yarısını geçmeden bu haberi aldım ve nasıl sevindim anlatamam! Çünkü bu seride yan karakterler olarak Cehennem Makineleri serisinin karakterleri de yer alacak ve en önemlisi Will, Tessa ve Jem üçlüsü  yer alacak! Demek istediğim, 2017 bir an önce gelmeli!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder