26 Ocak 2014 Pazar

Merhaba!

Herkese merhabalaar! Bu ilk yazımız olduğu için herkesi geçtik biri okuyor mu merak etmiyor değiliz. :D


Daha önce birçok kez blog açma girişiminde bulunmuş ama her defasında geri adım atmış iki kitap aşığının bloğunda bulunuyorsunuz. Daha önce bize geri adım attıran bizleri okuyacak insanlardan çekinmemiz miydi yoksa başarısız olacağımızı düşünmemiz mi emin değiliz fakat bu defa aldığımız karardan geri dönmek gibi bir fikrimiz yok.

Kendimizden biraz bahsedecek olursak: Zamanımızın çoğunu kitap okuyup, dizi-film izleyip, müzik dinleyip ve birbirimizle konuşarak geçiren iki fangirl kızız. İnternette tanıştık ve bir gün iki gün derken aylardır bir gün dahi atlatmadan birbirimizle konuştuğumuzu fark ettik. Bu uyumun nedeni büyük bir ihtimalle ilgi alanlarımızın neredeyse tamamen aynı olmasıydı.

Sanırım biraz fazla bizden bahsettik. Neyse şimdi biraz da bloğumuza gelirsek...
Bloğumuzda okuduğumuz kitapların yorumlarını zaman zaman ikimiz birlikte, bir nevi söyleşi tarzında; zaman zaman da kişisel olarak yapacağız. Beraber bol bol etkinlikler, kitap önerileri yapmak istiyoruz. Vee, unutmadan, bir de okuduğumuz tüm kitap uyarlaması filmleri burada oyuncularından müziklerine kadar yorumlayacağız. Umarız uzun süredir gerçekten yapmak istediğimiz bu şeyi batırmadan, altından kalkarız. :')

Şimdilik bizden bu kadar. En kısa sürede beraber veya kişisel olarak alıntılar, kitap yorumları ve etkinliklerle karşınızda olacağız.

- Zeynep & Elif.

4 yorum:

  1. Güzel bir başlangıç olmuş, devamını da bekliyorum bakalım. :) Kolay gelsin, yeni blogunuzda başarılar. :)

    YanıtlaSil
  2. Yeni tıkladım ama evet, okudum. Birileri okudu. Selam. = )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam! Öncelikle geç cevabımız için özür dileriz. Hala blogger'ı kullanmaya tam olarak alışamadık. :D
      Ayrıca, en sevdiğimiz blogger'lar tarafından okunmak harika bir duyguymuş! :)

      Sil